F8 2011-juniorit

TURNAUKSET/PELIT    PELAAJAT   OHJEITA    KUVIA    YHTEYSTIEDOT

Y world soccer ball

Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseemme! Jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelusta, niin ota meihin yhteyttä. 

PTU:n 2011-ryhmässä jalkapalloharrastus maksaa 2 x 75e vuodessa. Tämä maksu pitää sisällään harjoitusvuorot, valmennuksen, suurimman osan turnausmaksuista ja joukkueen harjoitusvarusteet. Muita pelaajien vanhemmille tulevia kustannuksia ovat peli- tai seura-asuista aiheutuvat kustannukset ja turnauksien pelaajakohtaiset maksut (passit, ruuat jne.)

Talvikaudella harjoituksia on pääsääntöisesti 2 krt/vko ja pelejä noin 3-4 vko välein. Talvella on mahdollista harrastaa seurassamme myös salibandyä 2 krt/vko + pelit, sillä salibandy- ja jalkapalloharjoitukset ovat aikataulutettu niin etteivät ne mene päällekkäin.

Harjoitukset 6.1-30.3.2019:

Tiistaisin klo 18.00-19.00, Kyläsaaren koulun liikuntasali

Sunnuntaisin klo 16.00-17.00, Kyläsaaren koulun liikuntasali

Kesällä harjoituksia on 3 krt/vko ja turnauksia keskimäärin 1krt/vko. Osallistumme Palloliiton Leikkamaailman turnauksiin, sekä lähialueilla järjestettäviin muihin turnauksiin mm. Pori Cup. 

Kesällä joukkueen päätapahtuma on useampi päiväinen Helsinki Cup, mikä on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista.

Turnaukseen tähän mennessä ilmoittautuneet joukkueet näkee osoitteessa: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=hc2019

 

 

 

 

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

 

a

a