P8 2011-juniorit

TURNAUKSET/PELIT    PELAAJAT   OHJEITA    KUVIA    YHTEYSTIEDOT

Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseemme! Jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelusta, niin ota meihin yhteyttä. 

PTU:n 2011-ryhmässä jalkapalloharrastus maksaa 2 x 80e vuodessa. Tämä maksu pitää sisällään harjoitusvuorot, valmennuksen, suurimman osan turnausmaksuista ja joukkueen harjoitusvarusteet. Muita pelaajien vanhemmille tulevia kustannuksia ovat peli- tai seura-asuista aiheutuvat kustannukset ja turnauksien pelaajakohtaiset maksut (passit, ruuat jne.)

Talvikaudella harjoituksia on pääsääntöisesti 2 krt/vko ja pelejä noin 3-4 vko välein. Talvella on mahdollista harrastaa seurassamme myös salibandyä 2 krt/vko + pelit, sillä salibandy- ja jalkapalloharjoitukset ovat aikataulutettu niin etteivät ne mene päällekkäin.

Harjoitukset ja tapahtumat nimenhuudossa: https://ptu2011.nimenhuuto.com/events

Kesällä harjoituksia on 3 krt/vko ja turnauksia keskimäärin 1krt/vko. Osallistumme Palloliiton Leikkimaailman turnauksiin, sekä lähialueilla järjestettäviin muihin turnauksiin mm. Iiro-Cup Raumalla. 

Kesällä joukkueen päätapahtuma on useampi päiväinen Helsinki Cup, mikä on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista.

Turnaukseen tähän mennessä ilmoittautuneet joukkueet näkee osoitteessa: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=hc2019

 

 

 

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

 

a

a