2011-juniorit

Harjoitukset ja pelit:Y world soccer ball

Harjoitukset ja tapahtumat nimenhuudossa: PTU 2011 nimenhuuto

Huomioithan PELIPASSI- ja VAKUUTUS-asiasi ovat kunnossa. Lisätietoa joukkueenjohtajalta ja Palloliiton sivuilta.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseemme! Jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelusta, niin ota meihin yhteyttä. 

PTU:n 2011-ryhmässä jalkapalloharrastus maksaa 2 x 85€ vuodessa + 8€ seuramaksu. Tämä maksu pitää sisällään harjoitusvuorot, valmennuksen, suurimman osan turnausmaksuista ja joukkueen harjoitusvarusteet. Muita pelaajien vanhemmille tulevia kustannuksia ovat mm. peli- tai seura-asuista aiheutuvat kustannukset ja turnauksien pelaajakohtaiset maksut (passit, ruuat jne.)

Harjoituksia on 3 krt/vko ja turnauksia keskimäärin 2krt/kk. Osallistumme Palloliiton Leikkimaailman turnauksiin, sekä lähialueilla järjestettäviin muihin turnauksiin.

 

Varusteet:

Harjoituksiin: nappikset, säärisuojat, pitkät jalkapallosukat suojien päälle, säähän soveltuva urheiluvaatetus, juomapullo vedellä täytettynä, reipas mieli ja peli-intoa.
Turnauksiin: peliasu, nappikset, säärisuojat, pitkät jalkapallosukat suojien päälle, säähän soveltuvaa vaihtovaatetusta, juomapullo vedellä täytettynä, välipalaa (hedelmiä, sämpylää, mehua jne.), reipas mieli ja peli-intoa.

Pelisäännöt:

Jokaisella joukkueella on pelisäännöt joiden mukaan toimitaan. Tämän ikäisillä sääntöjä ei voi olla paljon joten keskitymme niissä olennaisiin asioihin. Myös vanhemmilla on pelisääntönsä.

Vanhempien pelisäännöt:

1. Tuo lapsesi ajoissa paikalle oikein varustettuna, ravittuna, terveenä ja valmiina harjoituksiin.
2. Vanhemmat antavat lasten pelata ja valmentajien valmentaa harjoituksissa, sekä turnauksissa rauhassa. Vältetään ylenpalttista huutamista ja ohjeiden jakamista pelaajille, jotta he oppisivat itse tekemään ratkaisuja kentällä. Valmentajat ohjeistavat pelaajia tilanteen niin vaatiessa. Positiivinen kannustaminen ja tsemppaaminen ovat sallittua.
3. Kannusta, kustanna, kasvata ja kuljeta. Kannusta ja rohkaise lastasi myös omatoimiseen harjoitteluun. Kustanna lapsesi harrastusmaksut. Osta hänelle oma pallo, jos sellaista ei vielä ole (oikea koko on 3). Kasvata lastasi ja pidä huoli, että hän on valmis keskittymisen ja käyttäytymisen puolesta osallistumaan joukkueen toimintaan. Kuljeta lapsesi harrastuksiin ajoissa ja turvallisesti.

Pelaajien pelisäännöt:

Pelaajien pelisäännöissä kaksi ensimmäistä sääntöä on sellaisia joiden perusteella lapsia voidaan laittaa jäähylle harjoitusten ja turnauksien aikana.
1. Pelikavereita ei kiusata.
2. Valmentajia kuunnellaan ja totellaan.
3. Yritämme joka tilanteessa parhaamme ja näin kehitymme pelaajina, sekä ihmisinä.

Näiden sääntöjen osalta noudatetaan palloliiton ns. ”kolmen sormen” sääntöä eli

  1. rikkeestä varoitus (yksi sormi)
  2. rikkeestä puhuttelu (kaksi sormea)
  3. rikkeestä seuraa rangaistus (kolme sormea ja jäähy).