Ajankohtaista

25.-26.5.2019  PTU turnaus    
01.01.2019  muistakaa jalkapalloilijat lisenssi-, vakuutus- ja kausimaksut.

PTU jalkapalloilijoiden vaatemallisto nyt saatavilla! LINKKI
Peliasujen tilauksessa kannattaa ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan. Jos on kysymyksiä tai ongelmia, niin apua antaa organisaation hankintahenkilö Niemisen Petu 0407612153. Jokaisesta tilauksesta lähtee tilauksenvahvistus sähköpostiin petu.nieminen@gmail.com. Tuotteista tulossa sovitusmalleja sekä myös kuvat päivitetään tulevaisuudessa.

2019 uudet pelaajat, tytöt ja pojat
Nuori ja jalkapallosta innostunut. Nyt on upea mahdollisuus nauttia lajista Hyvässä Seurassa, monipuolisesti, turvallisesti, tasosta tinkimättä ja luultavasti edullisemmin kuin muualla. Joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan yksin tai kaverin kanssa.

Syksyn 2016  yhteiskuva
dsc03526

 

IMG_4137IMG_4147

 

 

Palkintokuva16.11.2015 Suomen Palloliiton Satakunnan piirin syyskokouksessa palkittiin ansioituneita urheilijoita ja seuroja kuluneesta vuodesta.
PTU sai tunnustuksen hyvästä seuratoiminnasta, erityismainintana oli jalkapalloharrastajien määrän kasvu viime vuodesta 64%.
Palkinnon virallinen nimi: NUORISOTOIMINTASEURA 2015!!!

 

 

ptu-junnut
PTU juniorit, valmennus ja joukkueenjohto loppukesästä 2015
futis-koulu
Pihlavan kentällä järjestettiin heinäkuussa 2015 Futisleikkikoulu. Rehtorina toimi Rami Nieminen

a

PTU Facebookissa

4 päivää sitten

Pihlavan Työväen Urheilijat ry

SOPIMUS UUTISIA vol 5
Putimäen prinssi TUOMAS "Tuna" KALLIOINEN jatkaa ensikaudellakin punavalkoraitaisten riveissä. Tuomas ei epäröinyt hetkeäkään kun sopimus paperi lyötiin eteen. Harmittaa vaan kun Riemu meni nousemaan totesi viime kaudella 3 maalia Jyväskylässä iskenyt Tuna. Tuomas oli PTU:n toiseksi paras pistemies tehoin 9+9.
Kuva urheilupori.com
... Lue lisääPiilota

Näytä Facebookissa

6 päivää sitten

Pihlavan Työväen Urheilijat ry

Nyt niitä saa! Eli kauvan odotettuja lippalakkeja. Hinta vaivaiset 15€/kpl! Lippalakin voit ostaa kaikilta edustuksen pelaajilta ja toimihenkilöiltä. Myös voit laittaa yksityisviestiä täällä facebookissa ja sitä kautta ostaa omaksi älyttömän hienon lippiksen! #pitutaikuolema #kauppakäy #lippis #ostanyt ... Lue lisääPiilota

Näytä Facebookissa
Näytä Facebookissa

2 viikkoa sitten

Pihlavan Työväen Urheilijat ry

Sopimus uutisia PTU:n kokenein ykkösdivari raakki LASSE PIIRA raapusti nimensä pikkutunneilla PTU:n urheilutoimenjohtaja Petri Niemisen jatkopahviin. Lasse merkkautti viime kaudella tehot 1+2 , mutta puhkui intoa jos Timo Laurila jatkaa niin pesee Tipun mennen tullen tulevalla kaudella pisteissä. Lasse on 4 sopimus pelaaja.
Kuva urheilupori.com
... Lue lisääPiilota

Näytä Facebookissa

PTU:n 2010- ja 2011-JOUKKUEET OSALLISTUVAT TÄMÄN VUODEN HELSINKI CUPPIIN!

Pihlavan Työväen Urheilijoiden jalkapallojuniorit ovat tänä vuonna hyvin edustettuna Helsinki Cupissa. Turnaus pelataan maamme pääkaupungissa 8-13.7.2019 välisenä aikana ja se on yksi Euroopan suurimmista jalkapalloturnauksista. Tänä vuonna joukkueita on mukana yli 1400 mikä on ennätysmäärä ja pelaajia turnaukseen osallistuu yli 20 000. Turnaus on varsin kansainvälinen, koska siihen osallistuu joukkueita yli 20 maasta.

PTU:n 2011-ikäluokasta on ilmoitettu turnaukseen joukkueet kilpa- ja yleissarjaan (B8) ja 2010-joukkueesta yksi joukkue (B9) yleissarjaan ja toinen joukkue tyttöjen (G10) harrastesarjaan. Kaikkien joukkueiden otteluohjelma löytyvät turnausjärjestäjän sivuilta osoitteesta: helsinkicup.torneopal.fi/taso/seurat.php?seura=2237&ottelut=1

Jännittävien pelien ja uusien vastustajien kohtaamisen lisäksi on tarkoitus pitää yhdessä hauskaa Helsingin eri nähtävyyksissä. Korkeasaari ja Uimastadion ovat jo valikoituneet retkikohteiksi. Osa ryhmästä käy myös katsomassa Mestareiden liigan 1.karsintakierroksen ottelun, jossa HJK kohtaa HB Torshavnin Fäärsaarilta. PTU:n joukkueet majoittuvat Holiday Inn Expossa Helsingissä. Kaikilla joukkueilla turnausmatkan päätavoitteena on tarjota unohtumaton ja muistorikas kokemus lapsille.
... Lue lisääPiilota

Näytä Facebookissa